Bloggandet...

Ja jag har gått och funderat med det här att blogga och har nu bestämt mig för att troligtvis döda bloggen.
Jag känner att jag inte har något mer att ge och mina tankar och åsikter kommer jag att ha för mig själv.
Det är ju så att jag har haft en plattform att stå på och nu har den dragits undan för mig och då är det lite svårt att hitta det positiva att skriva om och man får en känsla av att det finns alltid folk där ute som vill sticka kniven i ryggen på en och det vill jag försöka att undvika så därför kommer jag att ta semester här ifrån för när man lämnar ut sig så finns det alltid dem som inte vill att du ska stå upp utan det finns de där som vill sparka på dig när du ligger och det orkar inte jag ta just nu när det händer så mycket negativt så jag vill med detta tacka för den respons som jag har fått av mina goda vänner och de uppmuntrande orden som ni alltid har givit mig.
Men jag har kommit till den fasen nu att det får vara nog nu så jag kommer att skriva av mig i en dagbok istället som ingen annan kan läsa och vända mina egna ord och tankar emot mig.
Så ni där ute i bloggvärlden ni får ha det gott och jag kommer alltid dyka upp i någras blogg kommentarer för jag har några stycken som gör mig varm i hjärtat och de kommer jag fortsätta att kommentera även om jag själv känner att det är nog så ni får ha det och snart är det jul och allt vad det innebär och det blev bra till sist ändå.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Skolan..

Ja i dag så vägrade Simon att gå igen och jag ringde ner till skolan igen för att få dem att höra av sig och nu faktiskt ringde de tillbaka och vi har fått en liten fingervisning på vad det kan bero på.
Så nu är det att försöka att få Simon att öppna sig och börja prata om det för det är ju så himla synd att nu när det äntligen är bra med själva skolarbetet så kommer ju det andra in och ställer till det och det är ju himla synd nu när det äntligen rullade på.
Det är lite synd att de inte har hört av sig tidigare när de har haft en liten oro nere på skolan men det är inte mycket att göra än att ta tag i det nu och försöka att få det bättre. Himla skönt att de ringde i alla fall.
Nej nu blir det att ställa sig i duschen för att sedan halka inåt karlskoga ,jag har inte minsta lust men jag måste in på mötet så då är det bara att se till att komma iväg i tid så att man kan ta det lilla lugna på vägen...Vi ses och hörs...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Fryssser...

Ja det gör jag i dag och känner mig väldigt trött.
I morgon blir det möte i karlskoga då får vi se hur det går då...
Det har inte hänt så mycket i dag annars ,Simpan har kommit iväg till skolan men de hör fortfarande inte av sig där ifrån som jag bad dem om men men får ta dem efter lovet så får vi se.
För det är så trist om Simpan redan ska avsky att gå dit.
Nej nu är mor Inga hungrig här i dag så det blir att snart inta stek, potatis ,sås och morötter så magen blir glad..
Hejsan så länge...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Mmmmm...

Det luktar ljuvligt i detta hus nu för jag har varit duktig och bakat bröd och nu står det en julskinka på spisen och puttrar så ni kan tro vad gott det luktar.
Det är ju så att man får försöka att ta lite hembakt bort emellan för köper man en limpa så går den åt så himla fort så det är inte sant och dyrt blir det också om man jämför vad man ger för att göra en omgång brödbak i stället det är en jäkla skillnad.
Nej nu blir det att hålla koll på vad skinkan är uppe i så den inte blir över kokt..så vi ses...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Lugnet...

Ja nu har lugnet lagt sig i Sirbo och bilen fungerar felfritt och det är himla skönt för man kan bli lite hispig när allt går fel. Men nu har man båda fötterna på jorden igen.
Vi har även haft dödsfall i familjen ,våra två kärleks papegojor har avlidit.
Jag läste om dem när vi fick hem dem och då stod det att om en av dem dör så dör den andra i sorg och det var tydligen så för de dog nästan samtidigt. Konstigt hur det kan vara.
Men det är ju så när man har djur att de lever ibland inte så länge och vi visste ju inte hur gammla de var så det var ju en chansnig från början.

Min kära långa son Rille har varit väldigt hängig den här veckan och i går började han att må illa så det blir nog att ta det lugnt för honom ett par dagar så får vi se vad det blir med det.
Och Simpan har vägrat att gå i skolan så det är frågan för vad det är som gör att han blir sådan jag har försökt att få kontakt med dem på skolan men det är ju bara telesvarare som går igång och inte ringer de upp heller så det blir man lite irriterad på.
Men i dag ska jag försöka att få iväg honom till tandläkaren och det mina vänner är inte lätt men jag får försöka. Jag hade viljat haft en eftermiddags tid för att få möjligheten att ta med en av Simpans kompisar för att se om han blev modigare av det men de snäste av mig och talade om att det inte fanns några senare tider så då får de nog kii för för jag tror att han kommer att vägra att gå utan för dörren i dag men han kanske kan gå i väg ,vi får se...
Under har skett förut..nej nu blir det att ta och göra något nyttigt så hejsan...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Äntligen..

Äntligen börjar lugnet att lägga sig ,bilen fungerar igen och nu är det bara fiskarna kvar som behöver ett nytt hem.
Det blev billigt och bra att laga bilen det kostade endast ett telefonsamtal och det får man ju tacka gudarna för..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0VARFÖR.....

Vad har man gjort för ont ???
Var ute och fick fram kamremen och det ser inte ut att vara det för den följer med runt så väldigt fint.
Då är den stora frågan VAD ÄR DET FÖR FEL !!!!!
När jag sedan kommer in så får jag ögonen på vårat akvarium i köket och vad tror ni då jag ser ??
JOo det är nästan inget VATTEN kvar...bara att få ut fiskarna och ut med det sista vattnet genom fönstret och ser sedan att hela botten har sprukit...VARFÖR FÖRE JULAFTON......
Nu har jag fått upp vattnet som var på golvet och riktat in fläkten på detta område sedan ber jag till gud att golvet ska klara sig ......man säger bara  FY FAAN...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Fortsätter att jävlas....

Ja inte så enkelt som startmotorn inte givetvis så ska det vara något jävligare.
Det verkar vara kamremmen men vi ska få det bekräftat under dagen i dag så vi får väl se men allt tyder på att det kan vara så och det är ju varken billigt eller lätt att byta men det är väl så det är det ska aldrig vara enkelt inte utan det ska vara jävligt..

Ja det är inte mycket man kan styra över inte. Det har kommit några snö flingor så det är lite vinterlikt på backen. De har väl hotat med mer snö och lite kallare också men det var nog inte förens i morgon det.
Ja ja den som lever får se.

Nu börjar vi att räkna ner för Kents del han har bara tre veckor kvar att jobba eller snarare inte tre hela  veckor för det är ju snart JULAFTON och NYÅR gud vad fort det går. Det som är lite synd är att han inte har fått helt bekräftat ifån Norge jobbet ännu men vi får väl hoppas att de hör av sig för det såg så lovande ut så det får vi hoppas på i alla fall. Nej nu får man försöka att tänka positivt och låta dagen gry...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Måndag och massa strul....

Biljävel startar inte så det är ju så himla roligt när det blir så.
Sådan tur var så har vi mammas bil här så jag fick skjutsa in Kent till jobbet.
Men vad är det med bilen tro ,alltid så ska det vara något som jävlas. Vi får se för Peter skulle stanna till och prov starta den för bilen går ju runt men den tänder inte till det sista så jag har en liten hum om att det skulle kunna vara start motorn men vi får se vad Peter säger han vet säkert vad det kan vara.
I dag är det magnet röntgen som gäller så det blir att hoppa in i duschen här snart. Det brukar vara himla trist att åka in i tuben och ligga alldeles stilla men det brukar gå relativt bra men det är det där med att ligga still som kan vara lite plågsamt.
Vi ses och hörs lite senare....


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Upp och ner...

Ja det går väldigt mycket upp och ner den sista tiden men det är ju bara att stå ut.
Jag har försökt att få en sammanfattning på mitt släktforskande och har nu insett att det är en hel del som jag har fått fram under ett års tid.
Så det är faktiskt roligt att få se det i färdigt materiall.
Och nu har jag även varit och letat reda på fotografier som jag har lagt till och då blir det mer verklighets uppfattande. Kul som attan tycker jag.

Ja det har blivit lite mer vinterlikt ute, i och med att det har blivit kallare och i natt har de hotat med snö så vi får väl se vad det blir av det.

I morgon så ska jag in på magnet röntgen så får vi se vad de hittar om det finns några ben i den här kroppen man vet aldrig det kanske är helt tomt.
Nä det får vi väl hoppas att det inte är men men.

Nej nu ska jag sätta mig framför teven en stund och glo.
KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Nu är det fredags mys ...

Ja och jag har inte något roligt att skriva det kommer nog att bli några tomma dagar för den där JÄVLA ryggen är ond och så som vanligt går det ut i ben helvetet..fy faaaaan är det ända man kan säga så där ute vi ses när det har blivit bättre helt enkelt....


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Roligt eller inte....

Hmmm....ungar som är griniga är inte roligt och då kan man fråga sig hur törs de så här straxt före jul ,ska man inte vara snäll då ?? Jaa det är den stora frågan..
Nää nu till något annat ,städning .. vad trögt det går ibland men nu är det i alla fall på gång.
Tänk att det ska vara så tråkigt att städa ibland så det är inte klokt men nu har jag i alla fall kommit halvvägs så nu får det bli den andra halvan i dag.

Jag går med lite föväntan för i dag ska Kent prata med norge jobbarna igen så det blir spännande vad de säger.
Jag har då inte fått något svar ännu men det är ju försäkringskassan som ÄR så berömda för att det ska gå SNABBT eller vad tror ni...man kan inte göra annat än att skratta åt eländet...

Nej nu blir det att få upp DSimpan som är på ett så strålande humör..ironi kallas det...kramis på er där ute...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Nuuu...

Kanske kanske händer det något positivt.
Kent Pratade med de som har hand om norge jobb och då säger den killen att han vill skicka iväg Kent på en utbildning för att det eventuellt finns jobb efter jul och det är ju helt underbart ,visst det är inte underbart att ha honom borta under två veckor men sedan är han ju hemma två till tre veckor i stötten så då får vi njuta av varandra under den tiden.
Men det som är huvudsaken är att han i alla fall inte blir utan jobb i januari för vill de ha honom till en utbildning så måste ju det innenbära jobb också så vi håller alla tummar vi har nu och hoppas på det bästa...
Äntligen ett ljus i allt det mörka..hipp hipp hurra...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2väntans tider...

En härlig morgon eller vad ??? Ja det kanske det är men jag hörde något här på små timmarna mer exakt vid halv tre då var det en hund som stod och skällde som en galning och skulle absolut ut och bajsa..vem tror ni det var jo lilla bella luta..hmm..då var hon änna till salu ett tag men det är ju så att hon har problem med magen ibland så då är det bara att gå upp och gå ut med henne och det är väl tur att hon säger till och inte gör det inne så det är man ju tacksam för...

Jag har haft lite så där tråkiga dagar inget som man kan hitta på som är skoj jag går bara runt och väntar på något konstigt sätt.
Men det är väl så för i januari så kanske både gubben och jag står utan någonting och det är ju inte skoj alls ,jag ringde till den berömda försäkringskassan och hamnade då i telefon kö och stod på 136e plats och när jag väl hade kommit fram så det var min tur och ville då få reda på om det hade hänt något i mitt ärrende så var det en väldig muntergök som vässte att de har mycket att göra nu så det är FAKTISKT lång behandlings tid och det skulle jag faktiskt kunna räkna ut själv tyckte han. Hmm jaa ibland så blir man så trött så det är inte sant..

Nää nog om det man får väl gå i väntans tider lite till antagligen.
Det är ju snart jul också så man får försöka att få upp humöret och känna lite jul stämning för det brukar ju vara så himla roligt faktiskt när man känner att det är något mysigt som närmar sig..men men får leta reda på den känslan tror jag..

Simpan ska till Degerfors i dag och vara med på skolmästerskap i fotboll och det blir nog kul för honom han är inlånad från den högre klassen för igentligen så ska treorna inte vara med så han har stor förväntan ,vi får hoppas att det går bra för dem.
Det är ju roligt när det blir lite annat på skolan än bara att sitta i bänken dag ut och dag in ,det behövs lite kämpar glöd.
Nej nu blir det att komma ur sömnigheten och vara på topp igen ,ja ja det lätt nog inte så övertygande men ändå..kram på er alla...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Måndag morgon och en halv gris rikare i frysen...

Ja nu har vi varit och hämtat en halv gris som ligger i frysen och väntar på att bli uppäten.
Det är allt bra gott med lite extra mat i frysboxen och i dag blir det fläsk och löksås och det är inte fel det inte.

Simpan har blivit frisk så han ska till skolan i dag men han är bra trött än för det blir ju lite si så där med lägningstiderna när de går hemma men det är bara att se till att sparka honom ur sängen.

I dag ska jag försöka att bli klar med städningen som jag började med här i fredags men jag kom av mig då så den blev aldrig färdig så det är bara att fortsätta i bedrövelsen.

Nej nu är jag tvungen att få upp de små liven så de kommer med bussarna som de ska...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0