Jag är så trött ....

Inte trött trött utan jag blir så himla nere när det börjar värka någon annanstans förutom ryggen och lederna. För en tid sedan åkte jag på flera nackspärr och nu har jag fått en otrolig värk inne i min axel och när det hela tiden jävlas och börjar värka på andra ställen så blir man så himla trött och undrar varför ,det räcker väl med den ordinarie värken som jag tampas med varje jävla dag varför ska det bli mer för ?
Ja det kan vara en jävla bra fråga men tyvärr så finns det ingen som kan ge ett svar utan det är att äta extra värktabletter och vänta och vänta och vänta på att det ska gå över men tröttheten över situationen försvinner inte så lätt.
Neej åt helvete med det och så går vi över till något annat nu har jag i alla fall fått spy ur mig lite misströstande.

Dagarna med extra barn gick hur bra som helst de har lekt och bakat bullar hämtat ved till mig och gått med på promenaderna med hundarna så jag har haft en otroligt bra hjälp när Vicce har varit här så ett STORT tack till honom för de dagarna det har bara varit roligt .
Och ett tack till Anki och Peter som jag fick en helt otroligt vacker blomma av för besväret men de ska bara veta att det har varit ett rent nöje för de har en riktigt bra grabb.

I går kväll vid halv åtta fick jag vräka i mig tabletter sedan var det bara att gå och lägga sig och försöka sova bort värken så i dag kommer det inte hända så mycket utan det blir att vara så lite rörlig som möjligt så att axelvärken släpper för vi ska ju iväg i morgon till Filipstad och övernatta för att sedan ha en heldag med fiske så det ser vi fram emot med stor förväntan.
Nej nu blir det att ta lite mer kaffe så vi ses...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Redan onsdag och mitt i veckan..

Ja det går väldigt snabbt tycker jag men det kanske är så att man inte hänger med riktig .
Man börjar väl bli gammal och gaggig kanske .
Nog om det jag såg att Anki hade ett förslag på vad "det lägger jag i min care box här borta" skulle kunna betyda och det var inte riktigt rätt men här kommer svaret , "jag bryr mig inte".
Inte riktigt vad man trodde direkt men man lär sig något nytt varje dag när man har barn.
Vi har haft ett extra barn här nu tisdag och onsdag och den grabben är det inga problem att ta hand om för han är så himla snäll så det är inte sant.
Och i dag så bakade grabbarna jätte goda bullar så den hjälpen får jag tacka för och det var tur att de var med och gjorde det för min axel har varit väldigt ond sedan i går kväll så i morse kunde jag inte ta på mig kläderna i men efter lite mojs så gick det .
Nej nu blir det att ge hundarna mat och sedan ta en promenad runt stensäng och i går följde Simpan och Vicce med runt så vi får se om jag kan lyckas få med dem i dag också .
På återseende...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Semester...

Ja man kan tro att jag har haft det ifrån bloggen i några dagar men det är så ibland att man har inget som man skulle vilja skriva om och det är helt svart i huvudet när man försöker.
Men nu ska jag försöka att få några rader text.
Det har varit lite trist väder så man har ju mestadels varit inne men vi har i alla fall tagit en tur till väse och tog upp båten så nu är det helt vinter färdigt där uppe så man inte behöver gå och fundera på det.
Nu har ju barna lov den här veckan så Nina ska med sina brudar till strömstad och jag kan tro att de kommer att få det helt underbart med några dagar helt från föräldrar och syskon så det blir nog skoj för dem.
Vi ska ha ett extra barn här på tisdag och onsdag och det ser vi fram emot allihopa för det är Vicce som ska vara här då och en trevligare grabb finns inte för han är "GÖR" go den pojken.
Simon har väntat och tjatat i flera dagar så nog kommer de att få det skoj alltid.
Jag har fått lära mej ett uttryck av min kära dotter Nina så nu ska jag dra det och så får ni fundera ett tag vad som menas med detta för jag förstod inte vad hon menade förens hon talade om vad det var så här kommer det "det lägger jag i min care box här borta" ja vad har denna frass för igentlig mening tror ni ??
Ni får fundera ett tag så får vi se om någon kan gissa rätt...
Nu brinner det så grannt i pannan så snart är det varmt och skönt här i stugan så man kan hoppa in i duschen en vända för sedan blir det att skjutsa Nina till bussen i karlskoga men först ska hon uträtta några ärenden för deras företag som har satt lite fart och det är ju roligt att det händer något för de får ju stor erfarenhet av att sköta allt kring ett företag helt ensama. Jag tycker det är väldigt bra gjort utav alla tjejerna som har slitit och startat upp detta så det får ni plus i kanten för .
Nej nu blir det att ta lite mer kaffe och sedan i duschen så hejsan så länge...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Det kanske är så att man är dement ???

Ja du Anki det kanske är något som är så eller vad tror du ?
Det har varit en trist dag som inte blev som den borde ,nä just det Nina och jag skulle skjutsa grabbarna till fotbolls träning och när vi hade släppt av dem åkte vi ner till coop för att handla lite mat och när vi går där inne så känns det som att det är något jag har missat i dag hmmm.. man funderar sen tänds ett litet litet ljus ahha JAG HAR GLÖMT ATT ÄTA NÅGOT I DAG..just det det kanske man ska göra varje dag eller vad tror ni gott folk..hmmm..det fick bli en väldigt otäck färdig sallad från coop med otäcka bönor i ..ingen höjdare sen ringde den lilla telefonen i jack fickan ,då var det Simpan som sa så försiktigt "mamma ni kan hämta oss nu" ?? Va blir då mitt svar vad har hänt och hjärtat far ju iväg och tanken går direkt till OLYCKA men men tränings tiderna var dubbel bokade så det blev ingen träning..jaa en dag då man skulle ha varit kvar i säng halmen . Men nu blir det en god natt macka sedan ligga framför teven en stund innan jag ska ut och fara för att sedevanligt hämta lite folk som är ute på galej..
Och det brukar även dyka upp lite extra körningar när man åker också och jag kan ju inte med det där att säga nej hur jäkla trött man än är..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Kaos...

Det har tydligen varit många inlägg på samma , knäppt har det varit på bloggen en tid...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Huvud dunk....jag tror det sitter ett jävla rockband i mitt huvud

Fick samtal från syran så Frippa har nu kommit hem men utan ett njur byte så det är väl för dem att invänta nästa gång.
Våran dator lever sitt egna lilla liv i dag för jag var ute på genline och forskade då la datorn upp ca femtio sidor av genline och det tog ett tag att ta sig ur det ska jag meddela men men ,spöken eller vad det nu är det är det ingen som vet.
Jag har haft en extrem huvudvärk både i går och i dag så det har inte hänt mycket här i dag inte . Jag ska försöka att ge hundarna och ta en promenad runt stensäng så kanske det ger sig om man får frisk luft. I och för sig gjorde jag det i går med men det blev inte något bättre men det kan aldrig skada med lite frisk luft i alla fall.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Sitter och funderar...

Undrar hur det gick för Frippa i natt om han fick någon ny njure ,jag törs inte ringa till syran riktigt än för hon kanske har varit vaken i natt så jag får lugna mig tills hon hör av sig.
Vad konstigt allt kan vara med livet igentligen att på bara en kort stund så kan allt ändras både till något bra som då resulterar i oändlig lyckorus eller något tråkigt som kan slå ikull en människa ,hm det kanske blev för mycket funderingar men det jag menar är att man aldrig vet vad som ska hända och det är väl tur det många gånger att man inte vet i förväg.
Jaa man kan konstatera att livet är ett äventyr på alla olika plan och man kan aldrig säga vad som ska hända och det är ett stort undervärk hur allt fungerar och just här på denna planet ..
Ja nu ska jag sluta att fundera på olika filosofiska funderingar och sätta mig en stund och leta i det gammla ,alltså kyrkböckerna så vi ses...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Våra tankar går till Frippa...

Ja verkligen för han är på väg till Uppsala för att eventuellt få en ny njure så vi håller alla tummar vi har i familjen och skickar iväg ett lycka till via tanken.
Jag fick mig faktiskt en funderare när jag läste syrans blogg om att man skulle faktiskt ta en funderare på att anmäla sig till organ donation så det har jag gjort nu och jag råder fler att tänka på det för som i dag så ser man att det kan vara relativt viktigt att göra det.
Men som sagt att det är upp till var och en men man ska nog fundera på det i alla fall och har man för avsikt att donera så ska man anmäla sig i tid.
Det var bara de små orden jag ville ha sagt och en en gång lycka till Frippa vi tänker på dig..kram på er alla


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0En tråkig onsdag...

Ja det är vad det är i dag. Och vädret gör sitt till också.
Inget roligt på gång och så vet jag inte vad jag ska skriva om.
Ja ja det får väl bli en annan gång , ibland brukar det dyka upp saker när man väl har börjat skriva men inte i dag tydligen så jag får säga hej och på återseende...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0God morgon där ute..

Ja i dag ska jag ta en lugn morgon och inte jäkta i sta som en tok för jag har ju inget som jag behöver jäkta för så jag vet inte varför jag gör det ,konstigt hur man är skapt.
Jag fick bilderna från begravningen i går och helt otroligt fina var de och jätte fina blomarrangemang.
Ja livet är inte alltid som man har tänkt sig men det kanske är bra det jag vet inte men den känslan får man i ibland.

Nej tillbaka till i dag ! Jag ska försöka att eventuellt färga håret lite ljusare men jag har inte bestämt mig ännu utan jag måste suga på den en stund och så får vi se vad det blir.
Jag tror faktiskt att det blir lite släkt forskning i dag också det känns som en sådan dag.
Vi håller även på att dränera våran gräsmatta men Kent grävde kanalen i går och så är det tvunget att rinna undan lite mer vatten innan det går att fortsätta så vi får hoppas att det inte blir mer regn i dag utan att det får bli lite uppehåll i stället.

Min kära lilla Simpan har börjat med att gå upp redan vid sex på morgonen för han tycker att det är skönare att få vakna till helt innan han ska till skolan och det verkar stämma för han har mer fart på morgonen än vanligt. Sedan brukar vi sitta och öva på veckans ord när han väntar på bussen och det är ju också en bra grej men de på skolan säger att han har mycket lättare med läsning och skrivning nu så nu har han fått gått med i den gruppen som kan lite mer så det är ju positivt för de trodde att han blir lite bromsad om han inte får utbud för vad han kan så det kommer nog att bli bra.

Nej nu blir det att stoppa in lite mer i pannan så att det blir varmt och skönt på toa när jag ska duscha så vi ses säkert lite senare...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Måndag i dag...

Ja en helt vanlig måndag.
Vad händer en sådan dag då , hm inte så mycket men jag ska snart ta en sväng till karlskoga med Nina för hon börjar sent i dag och sen ska jag även hoppa in på Willys och handla lite mat för förådet behöver fyllas på.
Sedan har jag planer på att ta lite kaffe hos kära lilla mamma.
En ganska händelselös dag men men det kanske händer mer en annan gång så med det så blir det inget mer för tillfället..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Härlig avslutning på helgen...

Ja det måste jag säga att det har varit. Kent ,jag ,syster yster och FrippA ,(så att det inte blir fel nu) har varit ute på Letälven i båten och det blev två gäddor som Kent lyckades få ,den ena var liten och klen men den andra var en fin rakare på ca fyra kilo.
Vi fick oss en härlig tur på älven i alla fall sedan hade vi i kräft burarna och det blev en halv hink så det var inte dåligt. Visst var det kyligt men otroligt skönt i alla fall.
Så nu är man så där härligt trött efter all frisk luft så jag ska häva ner mig på soffan en stund och titta lite på teven.
Vi ses en annan dag gott folk.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Väldigt roligt,,

Läkare testar hur förlossningssmärtor känns

Han är relativt självsäker när experimentet börjar.

Men efter drygt tre timmar är det inte en särskilt kaxig läkare som vädjar om att förlossningsvärkarna ska avslutas.

– Ni kvinnor vinner, säger han.

Läkaren Andrew Rochford och hans fru fick tvillingar för några år sedan.

– När jag stod där, bredvid henne, så tyckte jag att jag förstod vad hon gick igenom, säger han.

Till sin hjälp – för att allt ska bli rätt – tar läkaren en fyrabarnsmamma som frivilligt erbjudit sig att vara försökskanin.

Hon grimaserar när maskineriet startar.

– Japp, det här är hur det känns, säger hon när ”värkarna” sätter igång.

Innan hon lämnar rummet ler hon mot läkaren, och säger ”Män klarar inte av det här, så lycka till”.

Efter drygt tre timmar har Rochford 60 sekunder långa värkar, med 60 sekunders paus mellan sammandragningarna.

– Hur lång tid är det kvar, frågar han.

– En förstagångsföderska brukar ha sammandragningar i cirka tolv timmar, så du har nio kvar, svarar barnmorskan.

Då blir det för mycket för honom. Andrew Rochford avbryter experimentet.

– Jag trodde att jag förstod vad ni går igenom. Det gör jag inte. Allt snack om att killar har högre smärttröskel än kvinnor är skitsnack. Kvinnor, ni vinner, säger han i programmet.

...fniss..väldigt bra exprement tycker jag..

 

 KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1VEM...

JAA JUST DET VEM HAR TAGIT VÅRAN VINGE TILL BILEN !!!! Det är ju synd att vingen faktiskt är märkt så den dagen jag får se en vinge på en bil så kan jag se om det är våran så det så...
Jävla as som inte kan låta bli våra grejer . FAAN säger jag bara !!!!!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Nu är det över....

Ja nu var begravningen över och så är det att gå vidare i livet. Och det känns bra att veta att min moster har mamma och pappa i sin närhet så kommer hon att klara av detta till slut.
Dagen har varit lugn och skön och jag ska snart ta en promenad fast det känns som det tar emot väldigt men det är bara att försöka tvinga iväg kroppen ändå för det är skönt efteråt men det har gått trögt i flera dagar nu men det beror nog på vädret som var i går.
Gubben min har tagit en sväng till degerfors för Peter och han skulle in till jobbet en sväng så vi får se när de dyker upp fram emot eftermiddagen.
Nina min lilla raring står i affären och jobbar i helgen men jag måste bara få säga att den lilla underbara tjejen Mange har gjort ett helt underbart inlägg om min lilla ängel så titta in på hennes blogg och kicka på bildspelet som hon har gjort till Ninas ära. Hon är duktig den tjejen...
Sen är det så att jag har gått och sugit på en god karamell och det är att jag ska bli MOSTER och det mina vänner är en helt otroligt bra känsla ,min lilla syster yster ska bli MAMMA så ett STORT grattis till dem båda..älskar er ska ni veta och moster som inte kan få fler barn hon sitter mer än gärna barnvakt...
Nej nu blir det att hitta på något...hejsan


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2