Tuffande onsdag..

Ja det går iväg så nu Onsdagen den 24 Mars och snart är det jobb start för mig men ser fram emot det lite för det är alltid skönt att känna sig behövd.
I morse vet jag inte vad jag gjorde men det spände till i ryggen så nu gör det skit ont i skulderbladet men men jag är ju van med detta så det är bara att vänta och vänta och vänta så går det snart över.

Nej nu till något annat vädret hmmm lite trist det med men vi går ju mot ljusare tider och det märks faktiskt på kvällen det är ljust bra länge.
Nää i dag har jag lite skrivtorka så jag återkommer en annan gång tje..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Redan tisdag och vart tog helgen vägen ??

Ja man hinner inte med riktigt utan allt skyndar iväg i en rasande fart.
Jag har inte skrivit sedan i fredags men det är så att jag glömde helt av att göra det ,jaja nu ska vi se vad som har hänt. Våran Ica affär har ju blivit obrukbar så nu får vi åtorpare se till att ha allt med oss när vi handlar i degerfors- karlskoga.
Ja tycker så synd om ägarna att de nu har fått sitt livsverk förstört men de har tydligen bestämt sig för att bygga upp det igen. Och det är ju himla skönt för det behövs allt en affär på orten.

Simpan och Rille var ju sjuka hela förra veckan men nu är de på benen igen.
Och nu vill vi inte ha några mer baciller utan förhoppningsvis får vi en frisk påsk för det är ju snart och snart så börjar alla kalas för det är ju många som fyller år i april och först ut är ju som sagt Simpan.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Redan Fredag och dags för mys..

Ja i dag är det då fredag och veckan har beståt i mycket nytt som kommer att ske men det får vi se positivt på.
I dag ska jag åka till degerfors för att fredags handla och sen har jag även en tanke på att klippa mig men vi får se om det blir så eller inte.
Nu ska jag i alla fall gå och ställa mig i en varm dusch och det vet jag bestämt att jag ska.
Så det blir inte mycket mer än detta just nu..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Avslutning på dagen..

Ja nu är det snart slut på denna dag och det blev en lite längre promenad med hundarna i dag med , jag trotsade vädret lite men det var skönt när jag kom tillbaka.
Jag har haft lite värk under skulderbladet i dag så det blir väl en mindre rolig natt kan jag tänka. Men det är ju så att livet har sina prövningar och det är bara att GILLA LÄGET...huhu vem faan kom på den frasen men men..
Nej nu blir det inget mer för i dag hejsan..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Ett nytt kapitel tar sin början..

Ja nu har jag varit iväg på möte med arbetsförmedlingen och fått besked på hur det nu blir efter den 1a April.
Och det är att jag ska börja att jobba 4 timmar om dagen och det är nere på utvecklingsgruppens område och det känns riktigt bra faktiskt.
Där nere finns det ju en hel del att göra så det är ju ingen risk att jag ska få stå och inte ha några arbetsuppgifter inte och det är ju bra.

Ja det var det men vad har vi för väder i dag då ?? Trist och blåsigt och kallt uschans inte något som jag gillar inte.
Vi får vänta och se när den riktiga våren kommer att dyka upp för den längtar jag efter väldigt mycket faktiskt.

Nej nu är jag lite för seg så det blir soffan i en stund så på återseende ...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Fortsättning..

Ja vad har det blivit av dagen ? jo det blev som jag planerade först lite jobb och då menar jag lite också.
Sedan blev det en lite längre promenad med hundarna men det är jäkla segt i kroppen men jag är nästan 100 på att det är vädret som gör det så.
Och sen blev det brödbak lite senare så till kvällsmat blev det varm härlig macka mmm..
Men nu så ska jag häva ner mig på soffan för i morgon är det möte med arbetsgivaren och arbetsförmedlingen redan vid nio men det är jäkla gött att han från arbetsförmedlingen kommer ner till oss så vi inte behöver åka..
Nej nu säger jag hejsan för i dag..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Snö ??

Ja visst har det kommit mer snö i natt , helt sjukt det är snart April och för om åren så brukar vi sitta ute och dricka kaffe när det börjar och bli kalasande i april månad men nu så kan vi nog se i stjärnorna efter det.
Och jag har blivit så jävla trött på snö och kyla nu så nu vill jag att våren ska titta fram med all sin prakt.
Men man har väl inget att säga till om.

I dag så försökte jag att somna om när Kent och Nina hade gått upp men det gick inte ,konstigt för jag kände mig så seg och trött men bättre lycka nästa gång.
Jag har så mycket som snurrar i huvudet och det här med min mage det gnager riktigt så jag hoppas att det ska komma en tid till röntgen snabbt så man slipper att gå och fundera men man har ju fått svar på en hel del hur man mår när man fick reda på det här och det kan ju vara skönt faktiskt.
Nej nog om det .

Jag har lyckats hitta lite mer energi än vanligt och det är skönt men i går kväll var jag jäkligt seg i kroppen och det förstår jag ju nu att det var väl snövädret som ställde till det men jag hade inte en endaste tanke på snö för jag trodde att det var färdigsnöat vid det här laget.
Nu ska det bli en dusch sedan en tur till vandrarhemmet och sen hade jag tänkt att baka lite matbröd så det är planerna för i dag och så får vi se om jag kan ro det i land men så länge så säger jag på återseende..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Ännu en solig och fin dag..

Ja man känner långt där inne att det nu är det faktiskt vår och det är ju himla gött det.
Ja ha vad händer i dag då ? Hörde av Kent i morse att det hadde brunnit ner ett hus i Mo utanför Åtorp ,ush vad otäckt.
Man får alltid en olustig känsla när man hör att ett hus har brunnit ner.

Nej nu till något roligare och det är ju vädret så i dag måste jag ta en lite längre promenad med hundarna och njuta av våren tror jag för det skulle göra gott för själen det.
Annars så händer inte så mycket mer än att det blir att små städa och plocka lite med tvätt mm för det är ju så i en familj så finns det alltid något som ska göras ,otroligt men sant.

Sen är det ju det där med mat frågan , ibland så blir det så enformigt och man funderar och funderar men kommer inte på vad man ska tilllaga ,det är gör svårt ibland.
Men något blir det ju till slut.

Vi har ju fortfarande sjukstuga här för nu är det inte bara Rille som är sjuk utan även Simpan har insjuknat men det är väl inget annat att vänta.
Förhoppningsvis så slutar det snart.

I går fick jag ju möjlighet att säga de där magiska orden och vet ni vad det var ?? Jo detta
"JAG HAR SLUTAT RÖKA SÅ JAG ÄR RÖKFRI SEDAN EN TID TILLBAKA" och ni ska veta vad gött det var att säga detta helt sjuk känsla.
Neej det här går inte utan nu är det dags för en pinkepaus med hundarna för de står här och glor på mig så det är inget annat att göra men vem vet det kanske blir några rader lite senare ...KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Gästbloggar


CoolNina här ;) har nyss fixat mammas design lite så det blir lite nytt och förändring :) 
dock krånglade den designen hon ville ha ifrån början så den var bara vit :s
nu tog jag en annan och jag tyckte den va lite fin iaf :D
men jag hoppas hon blir nöjd med den här annars får vi väl leta upp en annan :D 

Imorgon får hon skriva i namn osv som ska vara på sidan för jag vet inte vilket hon vill ha med och inte x)

Over and out :*KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Då var det Måndagen den 15e Mars och början på ett nytt liv..

Ja det rusar iväg med tiden tycker jag men det är väl så det är.
Jag har ju blivit utförsäkrad så nu anses jag som en arbetsför människa ?? Och detta är väl bara att försöka gilla läget jag har varit lite för bekymrad en längre tid och nu måste jag för mitt välbefinande börja att se i andra banor och se möjligheten istället så jag har lovat mig själv att ännu en gång försöka att rida ut stormen.
Nu fick jag ju arbetsförmedlingen att gå med på vad jag själv ville testa och det är ju himla skönt att vara den som drar i trådarna och inte bli lotsad ut någonstans som man inte kommer att få det att funka.
MEN jag måste mentalt sätta in mig själv på att JAG INTE ska ha någon brådska utan ta det i lugn takt så att jag inte bränner mig direkt sen får ju tiden utvissa vad allt kommer att bli.
Jag har faktiskt redan i dag startat upp lite grann så jag var nere på vandrarhemmet och började att städa en lägenhet MEN jag gjorde endast ett rum sedan gick jag där ifrån för det är ju det jag måste få in i rutin att inte hasta.
Nej nu har jag faktiskt lite energi kvar så det blir att ställa sig i disken och försöka att hitta bänken som ska finnas där under detta berg...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Fortsättning på 14e..

Haha tackar Anki du är alltid lika gullig.
Ja då har vi ätit söndags middag som blev kött, ungspotatis och cafe de paris sås och det var helt ljuvligt gott.
Det har ju hänt en hel del denna helg för syster ysters lilla man har åkt till Uppsala och fått lite nya kroppsdelar och allt verkar ha gått bra så det får vi tacka gudarna för att det blev så.
Nu får vi med spänd förväntan vänta in syrans lilla flicka som snart kommer och det ska ju bli så kul när hon kommer.
Undra vad hon ska heta det har jag faktiskt glömt att fråga Sofie.. Ja lite kan man ju få vänta på kanske.

Min kära lilla Rille har ju blivit sjuk han insjuknade hastigt i lördags med gör hög feber och extrem huvudvärk och det är ju så att man hellre skulle vilja vara sjuk själv än att barna ska vara det men vi får hoppas att det ger sig snart.
Ja ha det blev några rader denna första blogg dag ändå och visst det är allt skönt att skriva av sig lite vad som har hänt på dagen...ses i morgon..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 114e Mars 2010

Och det var länge sedan som jag skrev något i bloggen så man känner sig lite ringrostig faktiskt men man kommer väl igång igen kanske.
Den här gången så har jag lagt till ett lösenord till min blogg för att jag vill ha makten att avgöra vilka som ska få ha möjligheten att läsa vad jag skriver.

Det har ju hänt en hel del sedan sist och det har varit mycket negativt men man kanske kommer gå starkare ur situationerna med detta man vet aldrig.
Men det känns som det är dags att börja skriva lite så att allt inte fasnar i huvudet utan att det får en möjlighet att komma ut i ljuset.
Oj vad det där lätt riktigt då men det var inte så jag menade ojoj inte lite ringrostig utan mycket kanske , man kan ju små le lite för sig själv..
Nej det blir en fortsättning lite senare..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2