Det jobbiga fortsätter

Ja det gör ju det men man får försöka att komma igång i alla fall så jag jobbade till klockan elva sedan skjutsade jag Rille till Degerfors och när jag kom tillbaka så fick jag gå och lägga mig .
Så nu sitter jag här och känner mig lite utvilad i alla fall och ska nu greja lite här hemma .
Och det första jag ska göra är nog att tända i pannan för det är lite kallt här inne och sedan blir det att slänga på lite vatten på blommorna så med andra ord har jag inte tid att sitta här och drömma utan upp och hoppa med mig måste jag =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Inte roligt alls

Tänk att hösten ska vara så jäkla jobbig och sedan kommer vintern och den kommer vara ännu värre så det ÄR INGET ROLIGT ALLS fy vad jag hatar det här .
Det bara värker och värker och värker det tar liksom aldrig slut på eländet och allt blir så himla trist man orkar inte glädjas åt något .
Nää det blir att ta medicin och krypa långt under täcket och hoppas att man vaknar till våren någon gång ..=(


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Nu har jag sovit en timma till

Så nu är det en dusch och sedan ska vi se om inte dagen kan börja och det första jag ska ta reda på är en micro full av kaffe . Jag skulle värma en skvätt kaffe i micron och tappar koppen när jag skulle ta ut den så det ser inte grannt ut i micron nu inte så då struntade jag i kaffet och tog ett glas cola i stället ,får se om jag gör ett nytt försök efter duschen för mitt huvud värker så det behövs nog mer kaffe i knoppen .
Jag ska bara ta en liten tur till jobbet sedan blir det att fortsätta med de sista fönstrena till rummet så att det blir klart någon gång .
Och jag köpte även med en tröja på marken åt mamma så det blir en sväng upp till henne med .
Nej nu blir det den omtalade duschen .. Tjao..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Och vart tog helgen vägen ??

Hallojsan man kan verkligen undra vart helgen tog vägen för den bara försvann helt plötsligt när jag tyckte att den var bara halv hmm konstigt fenomen .
Ja och jag får börja veckan lite tråkigt i och med att jag glömde en medicindos i Lördags kväll och det får man tyvärr lida för i några dagar men det är ju så att jag bara har mig själv att skylla på =/
Jag får nu inta en liten extra dos och lägga mig i en timma till så får vi se om inte balansen kan väga tillbaka lite i kroppen ..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Tårtan ???

Om den kanske blir så här eventuellt =)))
Men nu gjorde jag för lite MMF så jag vill att kanten ska va vit också, kanske får se vad jag kommer fram till på slutändan ..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Dags att göra tårta

Ja i dag ska jag försöka att öva lite på en bröllops tårta så Syran och Frippa kommer och får göra en liten bedömning , kul att testa lite nya grejer .
Jag ska göra ett "marsipan lock" av något som kallas MMF och så får vi se hur det är att baka med och det är så att jag har inte tid att sitta här och skriva utan ut i köket och göra lite nytta så det kanske blir en uppdatering lite senare cao =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Nu är marken över och allt blir till vardag igen

Ja det har varit en lång dag men trevlig med alla man hejar på och alla är ju så glada och skojiga när det är marken =)
Hoppas ni också har haft en trevlig dag för det hade jag och ett extra plus för stunden jag fick tillsammans med Anki på hennes lediga tid =)
Alltid trevligt med sällskap. Men nu känner man i benen, huvudet och alla leder hur kallt det har varit så det kommer att vara sängen som gäller snart men jag ska iväg och hämta Rille senare i natt så att jag vet att han kommer hem med förhoppningsvis alla lemmar i behåll ,det är ju första gången han släpper loss sedan han skadade sig och lite orolig blir man att han ska trampa snett och att det ska bli något men man måste ju låta dem bestämma själva för han är ju trots allt 18 bast . Nej nu orkar jag nog inget mer i dag så på återseende .


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Marken i morgon

Och här sitter jag med färg i håret och klockan är nu 23.06 på kvällskvisten..känner mig lite bakom flötet men det beror inte på hårfärgning och sena tider utan jag har haft sjukt ont i huvudet en längre tid nu och så jäkla svårt att konsentrera mig men det är väl något tillfälligt bara blir nog snart bättre =)
Vi har haft lite fredagsmys tillsammans med underbara dottern och många långa skratt har det varit så den tackar vi för .
Men vi har även varit invarderade av bålgetingar de sitter på utsidan köksfönstret och tittar in på oss med stora hemska utseenden buu =))
Nej nu blir det att kolla runt lite på nätet och sedan blir det att se hur det blir med håret . Kanske får bära keps på marken man vet aldrig vilken färg det blir =))


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Polis Polis Potatismos

Klockan 06,15 kommer Polisen farandes förbi och åker bortåt Sirbo och försvinner och då undrar man ju faktiskt vad det är som händer i skogarna på natten och om det har hänt någon man känner någonting? Ja det är ju inte trevligt inte.
Men förhoppningsvis så är det inget allvarligt.
Ja ha vad kommer dagen att bjuda på då hmm har inte planerat mer än att jag ska försöka att vara lite ledig från jobbet men man vet ju hur det blir en sväng ner sen är det alltid något man gör men jag ska försöka att hålla mig där ifrån. Jag ska bara åka ner och ta en fika hos Petra i Cafet så jag får höra hur det var på kursen för henne i går.
Nej nu blir det faktiskt en macka och lite mer kaffe sedan är jag redo att låta dagen gry.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Hallå där köp blåbär

Eller nått , I dag har det varit en givande dag och jag har jobbat så att jag har ont i fötterna faktiskt men roligt har det varit .
Jag började dagen med att vika burar så det blev ett tjugotal kräftor sedan var det jobb på vandrarhemmet och vi har även skiftat telefonen från en lägenhet till en annan och det var lite letande först för tele teknikern hittade inte dosan ..jaja det blev bra till slut .
Sedan fortsatte dagen med att jag var vikarie på Cafet och jag skulle ha stängt vid halv fyra men det blev inte riktigt så utan klockan drog iväg emot halv fem innan jag kunde stänga men kul var det =)
Så efter en tur till Degerfors så är jag nu mätt efter en härlig måltid med makaroner och köttfärssås ala Evalena så är jag härligt trött nu så det kommer inte att dröja innan jag slår igen mina blå .
Klockan är bara kvart i åtta och jag är trött ojoj.
Och vet ni vad jag har blivit BILÄGARE av mammas gråa pärla så nu blir det åka av , Tack rara söta Mamma ,men tyvärr så läser hon ju inte "dagböcker" som hon kallar bloggarna så jag får kramas riktigt med henne i morgon istället . Nej nu säger jag hejs för denna gången.....=))


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Marknads veckan

Och jag fick hjälp av underbara Nina i dag att flytta ut sängar och flytta in bord och tvärtom,, Alltså så hjälpte hon mig att flytta över det sista till kontoret på jobbet och sängar till en annan lägenhet så i morgon är det bara till att städa och fixa lite små fix.
Tur att man har en sådan stark dotter =)
Annars så blev det 17 st kräftor till i morse och det tycker jag är lite dåligt men men .
Sedan var jag och jobbade innan Nina var chaffis in till Degerfors för hon skulle till tandläkaren sedan skulle jag till Glasmästaren och vet ni va jag höll nästan på att somna i bilen när jag väntade på Nina ojoj .
Nu har jag fått upp ett fönster till i rummet och har börjat kitta ännu ett så vi får hoppas att det blir färdigt innan vintern =)
Nä nu blir det att rusta undan och gå upp i sänga så hejsan på er .....


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Valet är snart över

Ja nu börjar det att dra ihop sig och jag kan säga direkt på rak arm att jag hoppas att de Röda vinner men man får ju som sagt ha sin egen åsikt =)
Ja nu är snart helgen över och trots värk så har jag i dag fått lite gjort i alla fall och det känns skönt .
Jag har en lite hektisk vecka med förberedelser för ett fulllagt vandrarhem (är osäker om jag stava rätt men men) och vi ska ju även låna ut kontoret till Marknadskommiten så det kommer vara fullt hus.
I morgon så blir det ett besök till Degerfors för Nina ska en sväng till tandläkaren så då får hon köra in till Degerförs.
Jag har även kokat kräftorna som vi fick men det var bara tjugo men det var bra storlek på dem.
Neej jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så då säger jag hej då för denna dag och återkommer .


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0I dag är det Lördag

Och i går var det Fredag och Jag Nina och Kent var till Väse och tog upp båten och rensade upp lite på gården där , så ett stort tack till Nina som var med och bar så armarna nästan gick av .
Jag vaknade flera gånger på morgon sidan i dag med sprängande huvudvärk men orkade inte gå upp så jag somnade om ett flertal gånger . Ingen trevlig upplevelse inte .
Men min kropp slår bakut nu när kylan kommer så förut under eftermiddagen så kände jag för att bara sätta mig ner och stor gråta men det är ju så att det hjälper ju inte om jag gör det så man måste ju försöka att hålla sig flytande i alla fall . Men det är ta mig faan svårt . Nej nu struntar jag i detta =(


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Ååå vad dagarna går

Åtorps marken närmar sig med storm steg och en del att göra på jobbet med lokal byte och allt .
Men i dag var den stora dagen då jag skulle vara barnvakt och det gick utomordentligt bra för hon var så himla härlig det lilla livet så Sofie, snällare unge får man leta efter och hennes goda "vaknar humör" är ju helt otroligt .
Så man får väl säga till Syster och Frippa att henne får ni hålla hårt i när grabbarna kommer stå på rad utanför dörren och de vill gå på dejt med lilla hjärtat =))
Jag har även hunnit med att sitta i skolan och ta emot röster så det var Silferhjelm och jag som kamperade tillsammans i dag och vi hade hela 31 personer i dag och det tackar vi för . Det är ju mycket roligare att ha något att göra än att bara sitta av tiden .
När jag kom hem var det mat och sen börjar man gå ner i varv och hjärnan börjar bli så där "mösigt "seg nu så det blir snart sängen för varför ska man sitta uppe och va dö trött när man kan slå ner huvudet på kudden .
Nej nu blir det inget mer denna gången så vi säger hejsan och så kommer jag säkert tillbaka i morgon =))))


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Mosters goooodddiiinnngggKATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0