HELVETE

=/
Usch vad trist det är ibland FAAN


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Hejsan alla mammor på Mors dag

Ja tänk att det är mammornas dag i dag .
Jag ska baka en liten kaka här för Nina ville komma på Morsdags fika och det tackar jag för ,det är alltid roligt när min lilla ängel kommer hem och umgås med oss andra  i familjen .
Jag har haft några dåliga dagar så jag har faktiskt sovit på soffan nu hela förmiddagen och det är inte roligt att må sämst ,fy vad trist men nu ska jag försöka komma in i duschen sen får vi se om jag kan bli som folk igen .
Jag började måla lite tavlor i går så en är färdig och så är jag på god väg på den andra ,det är ju kul att ha något man kan göra när man mår lite kasst så där .
Nej nu blir det näsan i kokboken för att se vad man ska tänkas baka så det blir nog lite uppdatering lite senare =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Faan

Det blev ingen Åtorpsdag för min del och jag som har tjatat om den så =( .Trist men det är ju så livet är det är yterst sällan man kan göra som man vill när man har en sådan här förbanat trist rygg ,Usch säger jag.
Men men det är ju så. Jag kände faktiskt av det här redan i går så jag förstod att det skulle bli så här .
Jag håller på att koka lite kaffe och till det ska jag ta lite tårta för jag fick ju faktiskt en tårta av Ica Nära Åtorp för att jag snart fyller jämna år. Och det var ju lite kul och överaskande.
Ja det är ju så då att jag blir ju inte 25 utan 40 men jag känner mig ju som 25 i alla fall (nästan kanske man ska tilläga) och just i dag kanske jag känner mig mer som 80 ja ja man blir ju äldre och det är ju helt naturligt så klockan klämtar iväg för mig med =)
Nej finns det inget roligare hmm joo det är ju så att min älskade Rille blir en glad student snart och det värmer i hjärtat det , tänk att det var ett år sedan som Nina stod där och såg lika go och glad ut som alltid och det ni det värmer i en mors hjärta det.
Vi håller ju på med lite förberedelser men i år så behöver inte vi fixa kärra till deras åk utan det är det några andra som gör det =)
Gubben min är ju iväg och ädelfiskar runt om Karlskoga trakterna med en arbetskamrat och Simon är till Forntidsbyn med sin skol klass och även klassen under dem är med så det är lite tyst här för Rille tror jag sover än för det är inget livstecken där ifrån ännu.
Så vad ska man hitta på ? Först på programet blir det en dusch sedan kanske jag ska sätta mig och måla några tavlor hmm jaa jag tror det för det är så sällan man tar sig tid att sitta med sådana grejer och denna dag är ju perfekt för det =) Något som gör mig glad i alla fall.
Någon dag i det närmaste så skulle jag faktiskt vilja ändra om lite i vårat stora rum för när man ser på alla dessa inrednings program så ser man ju verkligen vad trist och blekt man har det hemma ,i alla fall jag.
Nej det ska bli mera personligt tror jag och bort med allt det praktiska eller inte allt förstås men mycket i alla fall ,för nu är ju ungarna så stora så det praktiska att allt ska stå på höga höjder skulle man ju kunna lägga av med nu då för jag tror inte att mina 20 ,19 och 11 åring kommer att stoppa något i munen längre =)
Kan ni tänka er att det var hela 20 år sedan jag fick min första lilla skrut ,helt otroligt vad tiden bara rasar iväg och nu är hon en självständig ,arbetande ung kvinna oj oj det känns stort i hjärtat det.
Och med orden att jag ÄLSKAR alla mina barn över allt annat här på jorden ,så slutar vi här nu för denna gång Puuussssiiiisss


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Bloggning

Ja det känns riktigt kul att komma igång och skriva lite igen faktiskt .
Det var ju ett tag sen så man är lite ring rostig men det blir nog snart bättre .
I dag så är det en del förberedelser inför Åtorps dagen som är i morgon och det är riktigt kul men vi får hoppas att vädret kunde vara bra också men det får vi väl se hur det blir med den saken .
Jag ska snart åka ner och göra iordning tipspromenads frågorna och även plocka ihop lite vinster som vi får från lite olika håll och kanter . Vi får hoppas det blir lite folk också .tänk vad kul det skulle vara om det kom rekordmycket för en gångs skull .
Nej nu blir det att ställa sig i diskbaljan en stund och det är ju inte så där gör roligt men ett ont måste så vi får se om jag skriver lite mer under kvällen =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Nu är vi snart färdiga för den där studenten

Ja i dag var vi in till Karlskoga till Industri tryck och de fixade klart Rilles studentblakat på ett endaste kick det tog ca 5-8 minuter så var det färdigt och kostade endast 50,- jaa ni ser rätt 50,- och glad för det är klart man blir när man får komma undan lite billigt för en gångs skull =)
Har varit väldigt risig i dag men det är nog för att det blev inte många minuters sömn i natt inte .
Men vi har ju även hunnit med att bli interjuvade av KT och lite bilder på oss i Utvecklingsgruppen togs också så i morgon är vi KT stoft och guuuud vad autografer man får skriva sen ;-)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Tack Nina det blev

GÖR BRA du är en ängel det är det jag alltid har sagt =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Bloggdesign

Nu har jag slängt upp en ny bloggdesign åt dig mamma ;) 
Du får säga till om du gillar den eller om du vill ha en ny :) 
(ser du den inte så uppdatera sidan) 

/ NinaKATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Och en sak till

Nina jag behöver hjälp att få ny design den här är så trist =))


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Klockan 01.04

Jag vill sova skönt i min säng men jag kan ju inte somna fyy vad trist .
Hur har dagen varit ? Sprungit runt i affärer men nu har Rille i alla fall handlat färdig med sina student kläder till bal och student dag ,skit snygg kostym blev det .
Han blev så stilig min stora lilla son =)
Det var synd att min ängel Nina inte mådde något bra för vi brukar få så många goda skratt när vi är ute på vift och visst blev det några garv men inte så där som vi brukar så jag önskar såååå mycket att hon ska få bli frisk igen .
Vi var även på kvart samtal om Simon och det gick bra och han är godkänd i samtliga ämnen men ska försöka att bli lite mer intresserad för läxorna och han fick faktiskt mycket gjort av dem när vi kom hem och jag tror han blev glad själv när han fixade det så galant .
Jag är väl lite bortskämd för när Nina gick i skolan och hade läxor så behövde man aldrig oroa sig för att hon inte gjorde läxorna för hon fixade alltid det själv och var väldigt noga med att bli klar med dem i tid .
Simon behöver lite mer uppbackning så då får vi se till att ge honom det och det gick ju gör bra i dag så vi får hoppas det håller i sig .
Man kanske skulle försöka att sova lite för i morgon så kommer ju Karlskoga tidningen på förmiddagen och ska skriva en artikel om oss i utvecklingsgruppen och om Åtorp över huvud taget så man kanske ska försöka få lite skönhets sömn . Jag hade ju faktiskt somnat till så skönt men sen vaknade jag och det ska vara så svårt att somna om , men jag tror jag vet vad det var som gjorde att jag vaknade för när jag kom ner så hade våran rara söta vovsing Bella varit dålig i magen och hon brukar voffa när hon vill ut men troligtvis så hörde jag ju det för sent och det är ju inget trevligt men men nu har jag renskurade golv =)
Nej ni nu blir det ett sista litet spel på FB sen sängen Ha det gott där ute


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Då var det den 25e Maj och det drar ihop sig till Student

Jaa nu så ska ju Rille snart sluta skolan och även han har fått ett jobb så jag är rätt så harmonisk när det gäller mina små änglar och vi får hoppas att det håller i sig för både Nina & Rille på jobb fronten och det är jag ganska övertygad om att det gör =)
I dag ska vi åka in och se om inte vi kan få tag på en kostym åt Rille och det är nog inte det lättaste att få något att passa den långe mannen eller jaa " Mammas lilla Pojke " ;-)
Raraste Nina är ju också ledig i dag så det blir en repa på stan, om nu inte hon har blivit sjuk vill säga.
Jag ska i alla fall ryka upp mig nu och hoppa in i duschen och sedan försöka sparka upp Simpan ur sängen och det kan vara lite svårt ibland men med mycket tjat så går det allt till slut... Så nu säger jag hejs för en stund


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Jaha nu börjas det igen då

Nu har försäkringskassan beslutat att man inte får vara halvt sjukskriven mer än ett år utan nu ska det skickas in ansökning på om man fortfarande inte kan jobba och det spelar inte någon roll om man har ett läkarintyg från behandlande läkare nej nej för det bryr sig inte försäkringskassan om inte.
Och man ska ju vara uppmärksam på att det kan ta upp till 90 dagar innan man får ett beslut och då funderar man varför de väntar med att skicka ut denna info så sent som två veckor innan tiden går ut ? Ja den kan man ju fundera på länge =/ Neej låt inte människan ha någon som helst värdekänsla alls, utan sparka på den som redan ligger så länge som möjligt får då slipper de ju sparka ner någon annan krake !!
Fy faan helt enkelt


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Tisdag morgon

Och tidigt blev det i dag för den där jäkla ryggen tar snart kol på mig fy faan rent ut sagt.
Föra veckan så var det värk som gick ut i benet så då fick jag ägna veckan åt att ligga på soffan för jag tog mig nästan inte upp ur sängen och denna vecka så vaknar man vid fyra av att det krampar och krampar.
Ibland då funderar jag faktiskt på varför man måste kämpa sig genom varje jävla dag för ,varför ger man inte bara upp ? Usch nää nu pratar vi om något annat för annars blir man bara deprimerad.
Det är ju snart Åtorps dagen och vi får hoppas på bra väder och att det kommer mycket folk för det skulle vara roligt det.
Det kommer bli en heldag i Åtorpsanda.
Klockan är nu 04,25 och jag funderar starkt på att lägga mig på soffan en liten stund. Hmm jaa det får bli det tror jag ,ses snart igen tror jag.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Hejsan vad det går

I dag är det Söndag den 22 Maj och det har varit en tråkig vecka med mycket värk och haltande men men det är ju så ibland.
I dag har jag faktiskt gått något så när normalt i alla fall men morgonen började redan klockan 05,30 av att det krampade i ryggen och det gav sig inte så det var att ta en morfin tablett så efter tre intensiva timmar så lossnade det på sig till slut tack och lov.
Dagen har varit mysigt med hela familjen runt omkring mig och det gillas och jätte god mat åt vi som Nina gav förslag på ,det var hemmagjorda grillade hamburgare gjorda på älgfärs och nötfärs och det tog vi hamburgerbröd och frits till det var mumma.
Sedan har jag även varit en lång stund i mitt älskade växthus och planterade även om lite inneväxter så det blir många blommor när man sätter isär de som nästan växer ur krukorna, då är det bevis på att sommaren är på antågande och det älskar jag.
Nej nu lite plock innan det är dags att klippa håret på gubben och sen blir det att sjunka ner i soffan och titta lite på teven. Tjao tills vi ses igen =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0En lång dag har det varit i dag

Men avslutningen av dagen var kanon , kvällsmaten bestod av gräddtårta ,kladdkaksmuffin och vanilj rån ..
Undra om man kommer ha sockerkik hela natten.
Men vad hände i början av dagen ? Jo det blev en lite uppoch ner dag med att vattnet inte funkade och jag skulle till lasarettet relativt tidigt så det blev full jakuta ner till Nina för att göra sig färdig .
Sen var Nina med mig till röntgen och det var både vanlig röntgen och magnet röntgen så vi får väl se vad de hittar .
Sen livade kvällen upp det med min älskade goding till systerdotter hon är så härlig så det är inte vetigt .
Men nu blir det faktiskt teven en liten stund tjao =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Tack Nina

Det har du nog rätt i ,att jag ska börja igen för man behöver skriva va sig lite.
Nu är jag ju inne i en period som gör att jag har så där jäkla ont så i går höll jag på att svimma vid två tillfällen.
Och en så stark smärta har jag inte känt av förut utan jag brukar kunna bita ihop.
En klar fördel är ju faktiskt att det passade in väldigt bra att värken blev värre denna vecka för i dag ska jag ju till magnet röntgen så då kanske de kan se lite mer vad som händer i ryggraden när det blir så här.
Det känns faktiskt som att jag svulnar upp i ryggslutet och i den vänstra höften ner mot benet så vi får väl se vad de hittar.
Det ser ut att bli en väldigt fin dag i dag så förhoppningsvis kan man kanske sätta sig en stund i solen ,man kan ju i alla fall hoppas på det.
Klockan är nu kvart över fem och jag har varit vaken sedan tre så nu blir det att förbereda resten av familjen på att kliva upp ur sängen kanske.
Ses lite senare =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0