Nu ska jag .....

..klippa SIMON jaa ni såg rätt det står SIMON och han kom själv och sa att han ville bli klippt så då är det bara att passa på så fram med saxen ...

=)KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Hjärnsläpp ...

Tror jag att jag har fått eller snarare hjärnlös ,har inte haft ork eller lust att blogga och varje gång jag har gått in så är det tomt i huvudet .
Visst det är inte så mycket i huvudet annars heller men något är det ju i alla fall =)
Vad händer i dag nja det blir Degerfors med Simon för han har fotbollsträning och då ska Nina och jag passa på att ta en promenad i Degerfors ,vi liksom tar två flugor i en smäll ..
Det svåra blir ju att veta vart man ska gå men det kanske ger sig naturligt ändå i slutändan .

Och nu är snart helgen slut och det är för trist för jag hade en så tråkig dag i går så jag liksom gick miste om en hel Lördag och det är för sorgligt för Lördagar är ju så underbara annars så jag vill ha Lördag igen =(
Men det är ju inget annat att göra en att vänta in nästa helg och hoppas på att den Lördagen blir awsome istället .

Nu ska jag i alla fall ge Bella och Rocky lite mat sen blir det en promenad med dem i det vackra vädret =)
Vi kanske ses lite senare gott folk <3

KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Gäsp...

Oj vad jag är trött i dag och fryser lite gör jag också .
Men det är bara att bita ihop och se glad ut ..Jag var i karlskoga i går och inhandlade ett par skor och det vet jag inte när jag gjorde sist direkt .
Skönt med ett par med lite stil på =)
Neej jag har tomt i huvudet just nu så vi ses senare ..KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Och hej vad det går ..

Redan Onsdag kväll och kvällspromenaden är gjord med min älskling Nina .
Vi börjar få lite mer tempo nu så det är riktigt roligt och skutta omkring på barkbanan eller nja gå ska jag väl säga ..

I morgon så ska mina älsklingar Nina och Rikard på Riga kryssning så jag ska köra in dem till Karlskoga ..
Nej nu vill the familja ha min uppmärksamhet så vi ses =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Klockan är nu 18.49

Och jag sitter och väntar på att Nina ska sluta jobbet så vi kan ta och gå en runda på barkbanan .
Annars är det inte mycket som händer för jag har suttit framför datorn i dag och gjort iordning bokföringen för jobbet och jag är ingen kontorsråtta det kan jag säga utan att ljuga .


Nej vi ses en annan dag ..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Skit bilar ..

Som inte vill gå som de ska .
740 har börjat jävlas och det tycker vi inte om för det blir bara kostsamt att hålla på och skruva och ha sig .
Men i dag kanske vi gjorde ett konstaterande och det är troligtvis ett relä som har gett sig så vi får se om vi åker in och köper ett sådant i morgon ..
Nej nu är det teven en stund innan det är mat dags ..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0=(

Livets hårda skola är inte kul många gånger och tänk om man bara skulle kunna blunda och allt ont och bedrövelse kunde försvinna som i ett trollslag ,vill inte ha det så här nu . Seriöst så orkar jag inte med det ...
=(


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Söndag och en skön sådan

Vi har haft en skön helg med hela familjen tillsammans och det är livskvalite det .
Nina sov över här i går tills i dag och vi har ätit gott av alla de slag så det har varit riktigt lyckat och en hel del wii spelande har det också blivit .
Men nu ska vi snart ut och gå en promenad innan maten och sen siktar vi på en promenad efter maten också tror jag men vi får väl se .
Simon har blivit frisk igen så det blir tillbaka i de vanliga gängorna igen och det är skönt det ..

Snön faller ganska så vackert ute och det är med både ris och ros tycker jag för det är fint men samtidigt så är det så sent nu så det skulle kunna kvitta för har det inte kommit förut så behöver det inte komma nu .
Nej nu ska jag sätta fart på dem här så det blir en promenad ..KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0RättvisanKATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Lördag 21/1

Hallååååå där .
Det blev en promenad ner till Åtorp och även hem igen ,kan ni tänka er att tanta här fick fart =)
Aja gött var det efteråt i alla fall och jag hade ju så bra sällskap när jag gick hem för dottera var ju med ,min älskade lilla Nina .
Sen hade vi en familje kväll för vi åt gott och satt sedan och myste framför teven ,sådana kvällar är som guld .
Och det slutade med att Simon följde med henne hem för att sova över ,kan med sannolika själ tala om att Simpan älskar sin stora syster för han är med henne hela tiden när hon kommer och hälsar på och det är ju kul att det är så och jag tror att alla våra barn känner så för varandra för de har det alltid roligt tillsammans och det är gött det .
Och i dag fortsätter mysfaktorn för då kommer Nina hit och lagar middag det ska bli så gott för hon bjuder på fläskfilè med beasås och pomfrits ...

Sen får vi se om det kommer snö i dag eller inte de har ju varnat för 15 cm nysnö så vi får se vad som händer ..
Nej nu blir det att hoppa i duschen ..
KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Sitter och funderar på om...

..jag ska ta och promenera ner till Nina och sen att vi då promenerar tillbaka hit igen ..
Frågan är om jag orkar ?? Undra sa flundran ..
Får fundera ett tag till .
För jag hade tänkt att hon skulle komma hit och vi myser till kvällen med taco och lite teve tittande för det är skönt att bara vara när helgen kommer faktiskt .

Nu har jag fått en hel del gjort på jobbet i alla fall så på Måndag och Tisdag kommer jag arbeta hemifrån med lite kontorsgöra och det känns gött att göra det ibland också .
Det är ju inte bara städning och tvättning som hör till mitt yrke utan en hel del annat också som man inte tror .

Simon har fortfarande feber så han får ta igen sig i helgen så får vi se om det inte kan bli skola på Måndag i alla fall .
Nej nu tror jag att jag har bestämt mig det får bli en promenad så på återseende för nu ska långkalsongerna på ..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Fredaggggggggggggg....Äntligen...

Och jag är uppe med tuppen och ska snart ställa mig i en varm dusch sen blir det jobbet .
Det är så skönt att veta att i morgon behöver man inte ställa klockan utan då är det sovmorgon..Gud vad gött..Och i dag får vi lite nya gäster som kommer för det är någon fotbollscup i Degerfors tydligen och då är vi ju hjärtligt tacksamma för att de kommer hit till oss och övernattar ..Sen något mindre roligt är att min mage har sagt sitt ett tag så nu är det katarr utan dess like så nu får det bli skärpning och magmedicine hela tiden så att jag slipper få de här anfallen..men jag är ju så emot att äta mediciner regelbundet men nu får jag nog lägga mig och inse att det är det som är det bästa att göra tyvärr .
Men det blir nog bra det med till slut . Men i dag får det bli någon lindrig mat i alla fall , vad nu det ska bli ..Nej det här går inte nu får jag sätta lite fart och det blir säkert mer uppdateringar under dagen  det känns som att det är en sådan dag....

KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Sjuk..

Hej och hå i går kom älskade Simon hem ifrån skolan och slängde ner sig på soffan direkt för han mådde inget bra alls och visst hade han rätt om det för jag tog febern på honom och den visade 39,4 .
Det blev ingen skola för honom inte ..
Jag och Nina tog en repa på barkbanan i dag med och nu börjar träningsvärken att komma och jag som trodde att jag inte skulle få någon och tji fick jag , har svårt att ta mig fram ordentligt för det värker i varje led just nu =)
Men bara att ge sig på det igen om jag nu kan gå i morgon vill säga ..

I dag så är Rikard iväg och jobbar på fritids och det är ju kul att han får lite tider ,det är ju aldrig fel med lite inkomst för honom och speciellt när han har planer på att flytta till Kina =)

Nej nu blir det teven en stund ..KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Ledig

Är jag i dag och jag har inte gjort ett endaste dyft och gud vad gött det har varit .
Men jag ska faktiskt hoppa in i duschen för snart blir det faktiskt ett brödbak som ska igång .
Och kan ni tänka er jag har ingen träningsvärk trots promenaderna ,det är väldigt gött men jag trodde att det skulle bli att jag inte skulle orka röra mig men där hade jag fel =)

Jag känner mig inte så där på topp direkt men det kanske blir bättre för just nu känns det som allt är lite trist och tråkigt och att man kommer att explodera av alla tankar och känslor men det är väl så ibland att man får inte utlopp för allt så blir man lite deppig ,men får hoppas att det vänder snart så man orkar med allt som händer och sker .
Jag har aldrig haft det svårt med psyket men under de sista 7-8 månaderna har det inte varit bra och visst det är en ny upplevelse och allt nytt kan man ju bli starkare av men det känns lite väl långt borta just nu faktiskt .
Nej nog om det nu ska jag sätta fart så att det blir lite hembakt i stugan =/KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Skönt

Nina och jag avklarade en repa på barkbanan i dag det blev till och med två varv i dag .
Riktigt gött var det .
Sen har jag plockat lite här hemma och nu har Simon kompisar här så ljudnivån börjar at gå i taket .
Men de har roligt i alla fall men man hör när det blir mer än två grabbar så blir det en så hård och tuff attityd .
Men men .

Nu ska jag snart sätta mig framför teven för på eftermiddagarna har jag börjat titta på OC och den serien är faktiskt väldigt bra .

Sen blir det nog att ta tag i städningen och i morgon har jag faktiskt tagit ut en ledig dag så då får jag en heldag hemma och det är riktigt gött faktist .
Nej nu ska jag dra men vi kanske ses mer i dag det vet man aldrig =)KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0