Kvällen

Ja nu kommer kvällen och tyvärr så kommer tankarna om Rocky våran goding .. Jag kan inte riktigt få bort de sista timmarna ur huvudet men men det tar väl sin lilla tid det kanske .. =( Trist är det i alla fall usch


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Aj aj aj

Jaha i dag blev det en runda på 4,8 km , jag hade tänkt att jogga men det gick inte så bra i dag för knäna och fotlederna gjorde satans ont men en rask promenad fick det bli och jag blev anfådd av det också så någon nytta gjorde den nog ..
Jag hoppas på bra väder i helgen för vi måste bli klara med våran ved hade jag tänkt så sol vill jag absolut ha då men man får inte alltid som man vill men man kan ju hoppas i alla fall .
 
I går var en sorgens dag för våran älskade hund Rocky fick ta och fara till himlen efter ett madröms dygn ,men nu har han det bra igen och han har sin gavplats här hos oss så i dag fick det bli färska blommor på den till våran lilla älskling .. Det är bland det svåraste beslutet jag har tagit att till slut konstatera att man måste göra något man absolut inte vill göra men ibland behöver man göra det dess värre =((
 
Nej nu blir det en dusch innan älskling kommer hem , längtar efter honom lite extra i dag tror jag bestämt ..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Länge sedan jag var här ...

Ja över ett år sedan mer bestämt och det är ju lite lång tid .
Mycket har hänt sedan sist och det tar en evighet att berätta allt det men man får väl se om jag börjar blogga igen och då kommer det väl lite uppdatering i taget så snart kanske hela historien har kommit med .
Men vi börjar väl lite granna och det gör jag från fel håll alltså så drar jag det härifrån och tillbaka i tiden och det senaste som har hänt är att jag nu har fått ett nytt jobb och jag börjar jobba på måndag så det ska bli mycket mycket skoj :)
Jag ska vara på station i degerfors rättare sagt Stationsknuten som cafét heter .
Det kommer att bli många roliga grejer tror jag med det jobbet så jag ser fram emot måndagen . Och det är en otroligt kul och rolig tjej som jag får till chef , vi kommer redan väldigt bra överens och det är ju otroligt bra det .
 
Sen har jag träffat en kille från Degerfors som heter Bergström och han har kommit in i mitt liv med stormsteg när jag mådde som sämst och hela världen var upp och ner för mig . Men nu börjar allt att falla på plats och livet kommer som sakta tillbaka till mig även om mycket är osäkert så känns det som att jag börjar få koll på läget nu .
Mannen i mitt liv har i alla fall vänt mina känslor upp och ner regält och vi har haft ett lite stormigt förhållande som nu börjar att lugna sig och vi båda börjar så sakta att vänja oss vid situationen som har uppståt med känslor mellan oss . Vi blev nog träffade av Amor ganska så regält båda två fast att vi i början lovade varandra att INTE falla för den andra utan vi ville bara ha lite kul tillsammans men känslorna kan man inte riktigt rå på .
Och just nu känner jag mig väldigt älskad och det är en underbar känsla ..
 
Nej nu tror jag att jag avslutar för i dag men vi får se om det kommer mer i morgon igen för det är alltid nyttigt att börja använda hjärnkontoret igen och börja skriva lite tror jag bestämt ...Hejsan så länge =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Tävling

Jag är med och tävlar om en goodiebag i Michaelas blogg. Goodiebagen innehåller massa godsaker och flera fina lack. Gå in här för att tävla ni också.
 
 


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0