Nu är dagen slut

Jag har haft en lång kväll tillsammans med dammiga böcker och släkt forskning , har fått in mycket info som jag har fört över i mitt dokument . Det är snart dags att lägga ut mer info på släkt bloggen för jag har fått ner mycket nytt men det ska bli lite till först .
Känner mig ganska trött nu så det finns inte mycket i huvudet som jag kan skriva ner nu utan det blir att gå ut med hundarna och sedan gå till sängs . Rocky har en egen stol brevid mig när jag sitter vid datorn han ligger helt stilla på den när jag skriver men skulle jag gå iväg någon stans så är han efter på nån sekund , de är roliga de små liven .
Det finns lite större liv som jag hör pratar i sömnen det verkar som Ricke är rädd för att bli blöt om fötterna för han har en diskustion med sig själv där inne i sömnens värd om att" de får akta på sig jag blir ju blöt" ..... tyst en lång stund..."akta sa jag"..
Undrar vad han drömmer igentligen . Nej nu ska jag också gå och drömma..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1



Jobb

Blev lite stojigt här för Moelven ringde och behövde hjälp av Kent för de var kort med folk så det var bara att slänga på maten och se till att han fick med sig matlåda lite snabbt.
Simon har varit hema i dag med men nu ska han försöka gå i morgon så får han läsa ikapp på påsk lovet och jag hoppas verkligen att han slipper bli mer sjuk.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2



Kommentarer

Jag vet inte vad det är för fel riktigt för när jag kommenterar på någons blogg så kommer det inte med , vet e hundan vad det är frågan om riktigt.
Jag måste fortsätta tjata på mina stora ungar att de ska gå upp det verkar som att det är väldigt segt för dem i dag..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1



Host host

Tjenare gott folk , här är det fortfarande lite krassligt men det går förhoppningsvis åt rätt håll . Övervägde om simon skulle gå till skolan i dag men jag ger honom en extra dag så jag ska åka ner och hämta matte boken bland annat och så får han sitta i lugn och ro med den hemma i dag så får vi se hur han är i morgon. Nina är heller inte bra än men hon tog med sig host dämpande till skolan .
I dag ska jag städa och lägga nya lakan i sängen det är sååå gött när man får nya lakan . Skulle behöva ta ett tag med fönstren också för guuud vad de är skitiga , helt otroligt men vi får väl se vad det blir för temp ute om det går eller inte.
Jag tycker ni ska gå in på syrrans blogg och se på några underbara bilder på deras ena katt , länken finns på min sida , helt otroligt gulliga bilder . Katten ser ut att vara i himelriket helt klart .
Nej nu blir det att köra igång så man får något gjort i dag så på återseende.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 3



Fotboll

B-lags matchen eller rättare sakt det var fyra b-lags spelare resten var spelare från p 93 och de gjorde bra ifrån sig det blev 3-0 till Åtorp ,de möte Granbergsdal från Karlskoga.






KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2



Bilder

Jag har letat efter sladden till kameran så jag skulle föra in lite bilder och nu hittade jag den så här kommer lite bilder som jag har längtat efter att få in .



Mysigt i sängen



Simons första match i röda kläder .
På cupen i Karslund , Örebro.



Mer fotbolls bilder.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Sovit

Gud vad jag har sovit , jag la mig på soffan för att se andra halvlek på fotbollen och somnade direkt . Kent väckte på mig runt tolv snåret så då gick jag och ladde mig uppe i sängen och somnade direkt.
Det var riktigt skönt att sova ut.

Ute verkar det vara tö väder i dag , det skulle faktiskt vara skönt om snön gick bort så vi kunde fortsätta övnings köra med Nina och Ricke igen , för jag vill faktiskt inte åka med dem om det är halkigt som ni säkert förstår.

Vi missade ju Robinson i går så vi ska titta på reprisen i dag .
Nu ska jag dricka ur mitt kaffe och sedan tända i spisen , det är mysigt på morgonen när man hör hur det sprakar i vedspisen och har en god kopp kaffe framför sig.

I dag ska jag försöka släktforska lite också , men först och främst ska jag givetvis titta på när grabben spelar boll så klart.
På återseende.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Hurans vad halkigt

Herre gud alltså , vi skulle åka ifrån åtorp och hem nu vid lite efter halvtio och ni ska bara veta att det är hur läskigt halkigt som helst minsta lilla man skulle styra så kändes det som bilen var uppe i luften med fram ändan , inget väglag som jag skulle vilja köra långt i inte .
Vi hade det trivsamt nere hos svärföräldrarna och spelade lite kort , till och med simon var med och han är väldigt duktig på att spela poker ska jag säga . Jag vann ett spel,stollt som attan,och svärmor vann det andra .
Nina är tillsammans med brudarna i kväll i karlskoga och jag kan tänka mig att de har det trevligt , ett livat tjej gäng som trivs med varann.
Grabben Ricke är i degerfors och kollar på fotbolls matchen med några polare och de har det nog också trevligt kan jag tänka, men de är säkert väldigt hög ljuda , hoppas inte grannarna klagar men de kanske också är intresserade av sverige matchen  får vi hoppas , man kan ju föreställa sig hur det blir om ett större gäng grabbar kommer ilag och ska se på fotboll uj uj .
I morgon ska flera spelare från 93 orna vara med b-laget på hemma match och där ibland Ricke så det blir att klä sig ordentligt den här gången och åka ner till åvallen i morgon eftermidddag. Hur kul som helst att titta på dem tycker jag.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll för det ska jag ha , ha det.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Snö i massor

Snö snö snö gud vad trött man kan bli , vi var också tvugna att ta en sväng in till stan så det är väl därför det är sådant väder tänker jag .
Men nu har vi kommit hem i alla fall  och det blir att låta bilen stå resten av dan för det är inte någon höjdare att åka i det här vädret .
I dag ska Nina och Rikard göra maten och det blir tydligen taco , det ska bli gott det , sen ska vi ha en myskväll med familjen med massa godis och dricka och tv tittande gud vad gott.
Jag vill bara säga, ni som ska ut på vägen ta det lugnt så inga olyckor händer .


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 4



Lång dag..

Dagen började med att jag helt plötsligt kom på att när jag hade duschat ville jag bli av med risbusken på huvet , blev sååå trött när jag såg mig i spegeln . Då drog vi iväg till Kristinehamn och jag hoppade in på nått som heter klippet , ett gäng tjejer som klipper bara dropp in för endast 100 kr kanon billigt och nöjd blev jag men när jag kom hem fick jag lite besluts ångest och tog fram saxen och kortade av lite till framtill.. att man aldrig ska bli nöjd.
Sedan drog vi vidare till storfors för svärfar var med och han ville ta bort lyktan och kransen på graven där.
När vi kom hem blev det lite smarriga franskor färska från AFFÄREN faktiskt.mums
När jag var nere och hämtade Ricke som kom med sena bussen så fick han KÖRA hem och jag överlevde..tack och lov.
Sedan tog även Nina och jag en sväng med simon som bihang i baksättet helt knäpp tyst..rädd var han kanske.
Men jag måste få säga att det gick ÖVER förväntan de klarade det extremt bra .

Mange min vän läste att du hade skickat lite hus bilder till mig men du vet jag är en lantis som storm trivs men nu har vi bestämt att adoptera dig så du får bli en ÅTORPARE.. fniss


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 7



pip pip pip

Väkarklockan är inte mysig på morgonen för det är då man sover som bäst.
Jag somnade inte förens runt ett snåret så när klockan ringde visste jag inte vart jag var riktigt.
Men det är bara att upp och hoppa och se vad dagen har att ge , nu när kent också är hemma så är vi två som kan bli ganska rastlösa . Det finns alltid något att göra men ibland vet man inte ändå vad man ska hitta på det liksom bara kryper i kroppen.Nej vi får hoppas att han lyckas få ett jobb snart för det är alltid viktigt med den sociala delen , jag har varit hemma så länge så jag är lite "knäpp" ändå jag .
Nej nu ska jag få upp Nina och  Ricke ur sängarna det kan ta ett bra tag ibland att få upp dem .


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2



23,16

Klockan tickar och jag kan inte sova , det kanske var för att jag smällde i mig två koppar kaffe på kvälls kvisten brukar inte göra det men Ronny kom hit en sväng och då åkte kaffe pannan på .
Simon har fått riktig ret hosta så vi började med host medicin i dag så får vi se om det blir bättre , han har fortfarande feber och snuva.
Jag vet inte om jag ska sätta mig och släktforska en stund så kanske Jonhblund har tid att dyka upp om en stund eller så flyger han förbi bara i natt utan att infinna sig det vet man aldrig.
Alla andra verkar sova gott i huset i alla fall men jag har en lite olustig känsla det är så himla lugnt ute så man undrar om det är något på gång det känns konstigt i magen i alla fall , konstigt värre är det .
Nej nu ska jag kasta mig in i det förgångna så vi ses i morgon igen.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Morgon

Läste på Ankis blogg att hon har tenta i dag och det tror jag kommer gå jätte bra , hon är smart den tjejen.
Simon vaknade jätte tidigt i dag med feber så klart , han är som en levande kamin.
I dag är det över 14 grader ute , burrr inget vidare men det kommer säkert vara fint väder på dan i dag då . Men man vill ju inte gå ut och njuta av det när Simon ligger sjuk så man får njuta från insidan huset .


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2



Hosta ..feber..snuva

Det är inte roligt för simon i dag , febern ligger på straxt över 38 nu men den var bra mycket över 39 förrut , näsan rinner och så har han hosta . Han får börja äta mycket vitaminer ett tag så får vi se om han kan hålla sig friskare bara han har ridit ut den här stormen.
Det är jobbigt för honom att det hela tiden tar om.
Satt och tittade på Linda Rosing och gud vilken plast docka allså , undrar hur mycket som är riktigt på henne igentligen.
Vilket liv , ush och fy.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Snuvigt

Helt otroligt väder men man kan inte njuta till 100% för Simon har fått feber och förkyld  IGEN. Man kan undra vad det är för baciller vi har i våran familj igentligen alla går på lite halvfart och känner sig usla.
Det går ju runt precis hela tiden , igår så va Nina dålig men hon gick iväg och jobbade i alla fall men bra var hon inte . Men i morse var det bättre igen , konstigt hur det går upp och ner.
Simon skulle iväg och göra lungtesterna på grund av sin astma men för tredje gången i rad får vi flytta den tiden , de kan ju undra på Medicin vad vi håller på med men testerna blir ju fel om han tar dem när han är sjuk.
Nej nu vill vi inte ha mer förkylningar TACK.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1