Ojsan vad det springer iväg och snart är det vinter =(

Som så många vet att jag HATAR höst och vinter men det är bara att gilla läget som så många gånger förut =/
I morgon så ska jag in till gullet Nicole och det blir fett najs =)
Nu är det teven som gäller under kvällen . Jag har haft en relativt bra dag i dag så det har blivit lite bullar i huset och i går var jag också lite duktig och bakade lite mat bröd och det är göttigt det .
Nej nu ska jag hjälpa Simpan sedan koppla av med teve tittande =)))


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Ännu en dag snart till ända

Har varit ensam nästan hela dagen så det har gått i städandets tecken så jag har putsat på mina fina fönster är så himla nöjd att de är färdiga ,äntligen .
Kent och Simon har varit och fiskat men tyvärr så blev det inget men de tyckte det hade varit skönt ändå och kompisen Kent hade med sig fick en regnbåge så den hade vi fått så det blev en fisk att stoppa i frysen =)
Nu är jag så där gött trött så det blir att lägga sig till rätta i teve soffan och bara mysa med lite chips och dricka så det är göttigt värre det =)
Ha en bra kväll för det ska jag ha ..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Fredag och bilen är snart klar

Det har gått relativt bra nu på förmiddagen för nu är allt nästan på plats men jag har inte kraften att dra till centrum bulten så nu får det vara tills Kent kommer hem men en bra bit på väg är det ju i alla fall .
Sen ska vi upp till verkstaden och ställa lite fin justering på måndag sen ska han nog vara färdig för en besiktning troligtvis .
Jag tror jag ska ta mig en promenad till Åtorp och få lite motion i dag med innan man får träningsvärk =))
Ses kanske lite senare =)))


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0En ny dag med nya äventyr

Ja det kan man säga och i dag har det varit en bra dag . Jag tog mig en promenad till jobbet och hem och det blåser ju så man nästan blåser iväg .
Men jag trotsade blåsten och gick ändå .
Sedan är fönstrena färdiga i stora rummet Förutom att de ska strykas på utsidan men emellan och insidan är de klara och det är grymt skönt det ,mycket tandagnissel har det varit innan de till slut blev färdiga .
Sedan har jag varit till Håkan och Kjell och hämtat driv axel till bilen så den ska jag börja montera i morgon så får vi se om det kan bli rullning på 850 igen .
Det blir ju lite tråkigt att inte ha igång på de bilarna man har och nu har vi snart kostat på den så mycket så den måste gå i några år till om det ska vara förtjänst på det hela .
Nej nu är jag lite lagomt möööösssssig så det blir teven sen sängen så hejsan =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Redan Onsdag

Och veckan bara asgasar iväg ,ja ett nytt ord hittade jag på där .
Min älskade syster ringde i går kväll och undrade om jag skulle kunna tänka mig att vara barnvakt i nästa vecka då hon ska till Frissan och vad svarade jag tror ni ?? JA GIVETVIS KAN JAG DET ..
För jag älskar ju min första systerdotter sååååå mycket såååå det är inte sant =))
Usch vad fjantig man är men det är ren skär sanning så det så men jag älskar givetvis mina barn också över allt annat , jag har helt enkelt plats för många i mitt hjärta .
Nej klockan tickar iväg och jag ska på möte i skolan för att Simpan har varit mycket sjuk så nu har de då kallat dit mig så vi får väl se vad de säger men det är ju faktiskt så att jag vill inte skicka iväg ett barn till skolan om de är sjuka och skulle alla gå efter det så skulle vi nog få mindre sjukdomar i skolorna också tror jag men som sagt det är vad jag tror .
Nu blir det att göra sig färdig för sedan rusar dagen med en jäkla fart för det ska matas djur hos grannen sen ska jag skjutsa Rille till Karlskoga och då följer Ninis med en sväng för hon har ledig dag i dag och jag får inte glömma att åka upp till moder och tvätta hennes hår så jag har inte riktigt tid med att sitta här och bladdra så vi får säga hejs =))


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Måndag och älgjakten har startat

Och inte bryr jag mig om det för de kan allt få leva för mig men det är nog en hel del som inte håller med mig.
I dag har jag grejat med bilen och det var inte kul för det gick åt helskotta med det så nu fick vi köra upp hela styraxel till verkstaden så får vi se om det går bättre ,man blir så trött på att det inte ska gå smidigt att få ihop det grrr men men det är bara att le för det.
I morgon har jag en ledig dag och då ska jag upp till grannen och ge hans djur när han är bortrest sen blir det att försöka att få det lite städat här hemma och förhoppningsvis så kommer Rille iväg till skolan också för nu måste barna bli friska här hemma så allt kommer in i vardagen igen.
Nej nu blir det lite teve sen sängen för det gör lite ont och känns som att sängen lockar väldigt mycket i dag =))


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Nu är det söndag den 10e i 10 år 2010

Hmm ja det är ju faktiskt så. Jag har haft sovmorgon för vi var till Karlskoga i natt och hämtade lite festglada personer =) Så snart ska jag ta tag i dagen och få något nyttigt gjort.
Vi ska ju fortsätta att greja med bilen eller rättare sagt byta hjullager och damask på drivaxel för det här med damasken hittade vi ju av en tillfällighet så det får man väl vara nöjd med att vi hittade innan det fick bli en tvåa på besiktningen.
Och det kommer säkert ta upp tid hela dagen och jag skulle även behöva fortsätta med de sista fönstren i rummet för det är två kvar och de är ju så sega att få ordning på men snart så är det äntligen klart.
Nej gott folk nu ska jag ställa mig i duschen. Ses snart igen =))


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Fredag hela veckan lång

Nää det skulle inte vara något vidare tror jag faktiskt .
I dag har jag gjort en väl gärning och putsat fönstrena på cafet så nu får vi hoppas att Petra blir glad när hon kommer hem ifrån Frankrike .
Jag ska vara lite chaffis till dottern i kväll för hon ska ut och äta med sina föredetta klasskompisar och det blir nog roligt för dem med en liten träff nu när det har gått en liten tid =)
Sedan blir det lite mer jobb för vi ska plocka ihop pannjävel i dag igen för annars får jag hålla på att fylla i påsar med pellets två gånger om dagen och det är inte kul nej nu vill vovvarna ut så hejsan =))


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Hallå där

Nu har jag fått tillbaka rörligheten och nu är jag på G igen.
I dag har jag haft en lång dag på jobbet för våran älskade pannjävel stod still igen så nu har vi hjälpts åt Jag Silfverhjelm och Kenta så nu får det bli en manuell matning av bränslet så den funkar när jag blir själv till veckan då alla ska ut på Älgjakt .
Nej nu ska jag titta på Cops på teve så tjao


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Tisdag i dag och mitt humör har dalat

Som sagt så känns allt lite trist nu ett tag men det är väl med höst och allt som inte ligger mig så värst om hjärtat.
Får väl hoppas på att det kommer bli lite bättre vad det lider och så är det inte kul att andra tappar modet också för då blir det  ännu tyngre att komma framåt här i livet .
Nää jag har redan glömt vad det här inlägget skulle handla om så jag struntar nog i att fortsätta skriva och återkommer en annan dag =/


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Söndag och allt går inte som man vill

Ja det kan man lugnt påstå för jag har så jäkla ont i dag så nu har jag fått ta fram båda kryckorna och det gillas inte.
Men livet är en prövning och det ska gudarna veta att det är.
Men vad har hänt under dagen ? Nja inte så mycket som jag hade hoppas för jag har blivit ståendes i både affären och hemma hos grannen för att jag inte kan sätta den ena foten framför den andra ,konstigt hur det kan bli.
Nog om det , i kväll ska vi bjuda barnen på pizza så vi tänkte även få med oss Nina hem en stund men hon jobbar tills klockan fem så det blir en sen middag i dag.
Vi fick ju hem den nya soffan och fåtöljerna från Aulis här i går och de var ju himla maffiga tyckte jag så här slänger jag in en bild.
Visst är den snygg ??
Vi ska byta soffbordet och hämta ett hos syster yster som vi tror passar mycket bättre till denna stiliga trio.
Nej nu blir det att titta runt lite på nätet och bara försöka överleva de timmar som är kvar på dagen med så lite rörelse som möjligt tror jag och sedan vill jag ha en vändning på den förbaskade ryggvärken i morgon när jag vaknar =/


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Onnnntttt

Så in i helvetet ....


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Natten har varit så där

Jag vaknade flera gånger och så är det så otäckt för jag kan inte röra mig en endaste millimeter usch.
Ni som läser det här tycker väl att jag beklagar mig för mycket men det är så att jag måste bara få ur mig det för när värken är så olidlig så orkar jag inte ha det kvar inom mig så det är ju så att ni som retar er på det får sluta läsa helt enkelt.
I går kväll var det en hemsk kväll med just värken för det är inte så ofta som man får ta till tårarna men i går var en sådan kväll att det gjorde såååå förbaskat ont så tårarna sprutade ur ögonen på mig, men i dag när jag kom ur sängen så har den där tio poängaren släppt lite så nu kunde jag gå utan kryckorna så vi får väl se vart det lider under dagen.
I morgon så får vi våran "nya" soffa och två fåtöljer och det blir jäkligt najs för pappa är uppåt till Aulis i dag och tar det med sig troligtvis så det blir kul.
Nej nu blir det att diska lite så hejsan.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Nu var det Fredag den 1a oktober

Och Oktober månad började inget bra alls utan min vistelse får vara på soffan med kryckjävlarna i närheten och full dos på medicinerna och det är INTE roligt alls men som sagt Hösten är här.
Jag är väldigt seg i huvudet så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på att skriva så jag lägger ner mig på söffa igen och ojar mig lite till =(((


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0