Sommar sommar sommar

GUD VAD HÄRLIGT detta har jag väntat på hela långa vintern så nu snart så ska jag ta en liten sväng till
Lyckliga lotta sen så blir det SOLEN .
Så mina vänner jag har inte tid att blogga när det är så här fint väder Tjao =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Söndag den 26e Juni

Och solen skinner så fint ute så i dag blir det solstolen som får besök av min runda bak .
Men det blir lite jobb först .
Jag har lite skriv torka tror jag men det kanske kommer något lite senare .
Jag läste på nätet i går att en motorcyklist hade krockat med ett rådjur i går kväll och avlidit och det var utanför Åtorp mot Degerfors ,man får rysningar i kroppen när man läser sådant . Usch hemskt det måste vara för hans anhöriga .
Nu ska jag upp och tvätta ur sömnen ur ögonen sedan lite vattning av plantorna i växthuset och altanen så på återseende gott folk =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Då har man fixat lite med datorn i dag

Jag har ju haft problem att gå på vissa sidor på nätet så i dag fick jag ta bort mitt Facbook konto och öppna upp ett annat . Sedan fick jag avistallera Google Crome och istället ta Explorer men den segade så ,så till slut la jag in Mozilla Firefox och å verkar det gå bra ,så slutpladeringen eller vad det nu heter blev att man kan faktiskt fixa en del med datan själv bara man tror på vad man gör så att säga =)
Ett bra konstaterande tycker jag själv .
Nu har vi ätit gott min lilla familj och jag . Plus att alla nästan har flygigt ut ,Nina skulle på fest i Källsbo .
Rille har åkt in till Degerfors för att umgås med polare och gubben min for iväg för att fiska med en jobbar kompis .
Käraste lilla Simon sprang upp i Rilles rum för att spela via nätet med kompisar så då blev det bara jag och hundarna kvar så det blir att mossa ner sig i soffan och börja på boken jag köpte här om dagen .
Den är ju sorglig men det ska bli spännande att få läsa den för det handlar om de där två barnen som blev mördade i Arboga så vi får se hur mycket tårar man orkar hålla tillbaka .
Vi ses säkert i morgon gott folk ,hejsan på er =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Glad Midsommar

Ja det önskar jag alla ,vänner som ovänner så får ni ha det så bra denna dag .
Undrar hur många som kommer att ge sig ut och plocka blommar och lägga under kudden ,inte jag i alla fall för jag har hittat min älskade prins och det är ju så klart Kenta som är det .
Vad händer en sådan här dag då ? Joo inte mycket faktiskt för vi ska bara vara och inte härja ista med massa överflödigt mat osv utan det blir en helt lugn dag . Och det mina vänner är väldigt skönt det med ska jag be och få tala om .
Solen skinner ute så det kommer nog att bli en vacker dag i dag men jag vaknade lite för tidigt av att det härjade och krampade i ryggen så nu ska jag faktiskt försöka att lägga ner mig på soffan ett slag så vi ses snart igen =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Blir så arg på FB

Jag kan inte se händelser ,meddelanden inget alls kan jag ju se och då undrar man ju varför det ??
Och det går ju som sagt inte att ta reda på , jaja det kanske kommer tillbaka av sig självt.
Nu snart så har Rikard gjort sin första vecka på jobbet och jag tror att det kommer att passa honom perfekt för i går så rabblade han upp olika abbonemang / priser / olika allternativ så han har ju huvudet på skaft som faktiskt alla mina barn har för det tycker jag allt att de har en sund och härlig livsstil så det vill jag ge dem ros för i massor.
Alldeles snart så bär det av till Karlskoga för att hämta en till del till Ninas uteplats som blev jätte bra men det skulle nog bli ännu bättre med en del till så nu måste jag ta en vända och vattna blommorna innan det är dags att fara =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Mumsigt trött

Ja det kan man nog säga att jag är i dag för det har varit högt tempo i dag och då är man lätt vaggad i kväll .
Jag ska alldeles snart ta en kort promis med hundarna eller jaa bara Rocky i dag för Bella är trötter så hon får hålla sig på hemmaplan faktiskt .
Sen kommer det inte dröja förens sängen kallar för jag vaknade med huvudvärk i morse och den har hängt i hela långa dagen så det känns som jag har burit omkring på huvudet i famnen i dag .
Nej jag får inget vettigt att skriva så det blir over and out för denna dag =) Kramelikramsi på er


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Tavlor

Här kommer det några av mina tavlor ..


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Innan jag lämnar så

Måste jag slänga in lite bilder på växthuset ..
Tomater & Blomkål
Gurkor & Solroser
Tagetes
Vindruvan
Kivin
Tomatplantor


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Hejsan gott folk

Det är ju snart Midsommarafton och gud vad det går fort men det är ju så härligt för i dag har det varit en varm och solig dag så solstolen har haft besök av min bak i dag .
Jag formligen älskar det varma sommar vädret åååå vad jag har njutigt i dag .
Och det är ju så att det är kanske bra om jag kan hålla mig lugn någon dag så att den förbaskade handen kan återgå till sitt gammla jag igen . Jag har ju haft en djurisk värk sedan i söndags men jag får faktiskt skyla mig själv för det är ju så att man ska stoppa maskineriet i kroppen i tid men nej ibland så har jag några horn i pannan som växer ut och så trummar det bara på lite för länge och då blir det ju så här men men någon gång så kanske man lär sig =)
I dag så har ju min älskade Rikard gjort sin första dag på jobbet och jag tror det gick ganska bra för han verkade nöjd och det är ju väldigt bra för ett jobb är både nyttigt och lärorikt så gå hemma och dra är inget allternativ inte .
Tur att mina älskade barn har båda fötterna på jorden och att de tar tag i livet .
Min minsting har varit på fotbolls skola i dag och det har även varit match mot Bråten så här på kvällskvisten så han blir lätt nattat i dag tror jag och så är det ju även fotbolls skola i morgon också men det är ju bra om de har ett intresse och kan komma ut och röra på sig .
Nej nu tror jag att det får vara bra för i dag så vi ses i morgon igen förhoppningsvis =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0Färdig

Med Ninas beställda tavla och blev lite nöjd också så det är bra .. Här kommer den


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1Söndag och regnet det faller

Ja nu har snart denna helg tagit slut och det går i rasande fart .
Vill att sommaren ska vara tre månader längre för jag älskar värmen och solen .
Men man ska inte klaga utan ta vara på tiden som är .
I dag så regnar det som sagt så jag ska försöka att få lite städning gjord men det brukar finnas så mycket annat som kommer ivägen när man ska städa men jag ska göra ett gott försök .
Jag har ju gjort färdig min recept pyramid så här kommer det en liten bild ..
Jag har även satt upp denna nya ekhylla i köket och jag blev väldigt nöjd för nu har jag ju recepten på det godaste helt i synvinkel om jag vill baka =)
Jag har även fått en liten speciall beställning av min älskade dotter på en tavla så den har jag börjat spåna på ,det är ju så roligt att måla för då kommer man liksom ifrån värken, i huvudet i alla fall för den sista tiden har värken gnagt sig in långt i kroppen och huvudet på mig .
Men jag vet ju att jag måste försöka ta mig över muren och acceptera det men det är som sagt svårt .
Jag vaknade ju i morse och hade kramp för tusende gången och det tär så på mitt psyke .
Jag försöker att hålla det så mycket som möjligt från min älskade familj men det går ju inte ibland för bägaren rinner tyvärr över många gånger men jag får försöka att hitta ett sätt att stänga det ute och komma på ett sätt att överleva för det ska gå på något sätt .
Nog om det nu blir det att gå och tvätta av sig tröttheten sedan ska här städas =)))


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Nu

Ska jag sätta mig för att måla för i går fick jag lite mer grejer på posten så nu ska här göras en recept pyramid ,är såååå taggad =))) Måla måla måla är livet =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 3Tröttttttttt...........

Jag är så himla trött i dag så tyvärr inget mer bloggande nu utan nu ska sängen få besök av mig och sedan blir det en dos extra medicin för kroppen hänger inte med huvets tempo i dag så natti där ute =))


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Kvällen kommer krypande......

.....bakom hörnet och John blund har nu grusat mina ögon . Så det blir nog att krypa ner i en varm och go säng .
Och som väntat så blev det ett väldigt blåsväder i dag så någon solstol blev det inte men bättre lycka nästa gång .
Min lilla älskade Rikard har gått och blivit sjuker så det är inte kul för han börjar ju att jobba på Måndag men han kanske hinner bli frisk får vi hoppas . Jag har i alla fall börjat med hans tavla och den ser ut att bli fet najs för det är ju en tavla om kärleken till Johanna så det kommer bildbevis när den blir klar men nu mina vänner så kommer jag att trilla av pinn och ner i täckets sköna värld zzzzzzzzzzzzzzzzz.................


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2Då var det Onsdag den 15e Juni

Matchen i går blev inget vidare för det blev en förlust men men nya tag nästa match .
Och Simpans telefon då jo den kronglade till slut så det verkar som att den inte tar emot laddning men vi får väl se hur det går i fortsättningen .
I dag tänkte jag försöka komma iväg tidigt till jobbet ifall det kan tänkas att bli lite bättre väder under dagen så att man kan häva ner sig i en solstol eventuellt men det är väl ingen risk för det ser inte ut att bli så bra väder i dag tyvärr .
Nej det här går inte utan upp och iväg ,vi ses kära ni =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0